tr?id=&ev=PageView&noscript=

Τα καταστήματα second hand προϊόντων είναι ένας θησαυρός μοναδικών και προσιτών ευρημάτων, από vintage ρούχα μέχρι ρετρό διακόσμηση σπιτιού. Ωστόσο, με τόσα πολλά αντικείμενα που πρέπει να ψάξετε, η εύρεση κρυμμένων πολύτιμων λίθων μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν να ψάχνετε για μια βελόνα στα άχυρα. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ανακαλύψετε αυτό το μοναδικό αντικείμενο. Ακολουθούν 10 συμβουλές για την εύρεση κρυμμένων πολύτιμων λίθων σε καταστήματα λιανικής:
1. Ώρες αγορών εκτός αιχμής
Τα καταστήματα λιανικής πώλησης συχνά ανανεώνουν τα ράφια τους το πρωί ή μετά τις ώρες κλεισίματος. Κάνοντας αγορές σε ώρες εκτός αιχμής, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποκαλύψετε φρεσκομαγειρεμένα αντικείμενα προτού τα παραλάβουν άλλοι αγοραστές.
2. Σκέψου έξω από το κουτί
Μην φοβάστε να εξερευνήσετε διαφορετικά τμήματα του καταστήματος λιανικής πέρα ​​από τα ράφια ρούχων. Ελέγξτε τις ενότητες επίπλων, οικιακών ειδών και βιβλίων για κρυμμένους θησαυρούς που άλλοι αγοραστές μπορεί να παραβλέψουν.
3. Γνωρίστε το Προσωπικό
Η οικοδόμηση μιας σχέσης με το προσωπικό του καταστήματος λιανικής μπορεί να είναι επωφελής κατά την αναζήτηση κρυμμένων πολύτιμων λίθων. Μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσουν εμπιστευτικές συμβουλές σχετικά με το πότε νέα αντικείμενα βγαίνουν στο πάτωμα ή να σας ενημερώσουν για επερχόμενες εκπτώσεις ή προσφορές.
4. Έχετε κατά νου έναν συγκεκριμένο στόχο
Προτού κατευθυνθείτε στο κατάστημα ειδών ειδών, έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι ψάχνετε. Είτε πρόκειται για ένα vintage τζιν μπουφάν είτε για ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού των μέσων του αιώνα, το να έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε την αναζήτησή σας και να αποφύγετε να πνιγείτε από τον τεράστιο όγκο των αντικειμένων.
5. Χρησιμοποιήστε το Smartphone σας
Εάν δεν είστε σίγουροι για την αξία ή την αυθεντικότητα ενός αντικειμένου που συναντήσατε, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να αναζητήσετε παρόμοια αντικείμενα στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν έχετε πέσει πάνω σε ένα κρυμμένο στολίδι ή απλώς σε ένα άλλο γενικό κομμάτι.
6. Κράτα ανοιχτό μυαλό
Αν και είναι υπέροχο να έχετε μια λίστα επιθυμιών με αντικείμενα που ψάχνετε, μην παραβλέπετε τις δυνατότητες αντικειμένων που μπορεί να μην υπήρχαν στο ραντάρ σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρυμμένα διαμάντια μπορείς να ανακαλύψεις με το να έχεις ανοιχτό μυαλό και να είσαι πρόθυμος να εξερευνήσεις.
7. Ελέγξτε την ποιότητα
Κατά την αξιολόγηση πιθανών κρυμμένων πολύτιμων λίθων, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του αντικειμένου. Αναζητήστε καλοφτιαγμένα κομμάτια με ελάχιστη φθορά, καθώς είναι πιο πιθανό να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου και να διατηρήσουν την αξία τους.
8. Μην παραβλέπετε τις μικρές λεπτομέρειες
Οι κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι μπορούν μερικές φορές να μεταμφιεστούν ως συνηθισμένα αντικείμενα με μοναδικές λεπτομέρειες. Προσέξτε για μικρές λεπτομέρειες όπως μοναδικά κουμπιά, περίτεχνα κεντήματα ή ασυνήθιστα μοτίβα που ξεχωρίζουν ένα αντικείμενο από τα υπόλοιπα.
9. Γίνετε δημιουργικοί με το Upcycling
Αν συναντήσετε ένα κομμάτι που σας τραβάει το μάτι αλλά δεν είναι σωστό, σκεφτείτε πώς μπορείτε να το ανακυκλώσετε ή να το επαναπροσδιορίσετε ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας. Με λίγη δημιουργικότητα και τεχνογνωσία DIY, μπορείτε να μετατρέψετε ένα εύρημα οικονομικών καταστημάτων σε ένα πραγματικό κρυμμένο στολίδι.
10. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας
Τέλος, όσον αφορά την εύρεση κρυμμένων πολύτιμων λίθων σε μαγαζιά, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν κάτι τραβήξει το μάτι σας ή προκαλεί χαρά, μη διστάσετε να το σηκώσετε. Σε τελική ανάλυση, η συγκίνηση της αποκάλυψης ενός κρυμμένου πετραδιού είναι αυτό που κάνει τα ψώνια στο κατάστημα οικονομικών προϊόντων τόσο ικανοποιητική.
Συμπερασματικά, με λίγη υπομονή, επιμονή και δημιουργικότητα, μπορείτε να αποκαλύψετε κρυμμένα πετράδια σε καταστήματα second hand ειδών που προσθέτουν προσωπικότητα και γοητεία στη γκαρνταρόμπα και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ψάξετε για μοναδικά και υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα κομμάτια, θυμηθείτε αυτές τις 10 συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία αγορών οικονομικών ειδών. Καλο κυνηγι!

cropped image

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Προσφορά -15% με τη εγγραφή σας στο newsletter μας με τον κωδικό news15!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This