tr?id=&ev=PageView&noscript=
201c1a94 8d25 4ee4 a15c 64cdd85f6712 1 scaled

1. Δωρεάν Καταχώρηση

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή Off The Peg (Hush-Hush.sz για App Store ή Hushssszz για Play Store). Βγάλε φωτογραφίες το είδος σου, περίγραψέ το και όρισε την τιμή σου. Πάτα το κουμπί “SEND NEW PRODUCT FOR REVIEW” και η καταχώρισή σου θα δημοσιευτεί, μόλις ελεγχθεί το προιόν.

62bac431 d37d 4116 8d55 b64e10a21042 1 scaled

2. Πουλήθηκε? Στείλε το!

Πωλήθηκε! Συσκεύασε το είδος σου εντός 2 εργάσιμων ημερών, εκτύπωσε την ετικέτα αποστολής σου και πήγαινε στο πλησιέστερο locker της περιοχής σου για να το αποστείλεις μέσω BOX NOW! Διάβασε αναλυτικά παρακάτω!!

baf29cf5 0744 4830 85bc ab1d941858d7 1 scaled

3. Πληρώθηκες!

Κερδίζεις το καθαρό ποσό, έως 90% ανά πώληση, χωρίς ΦΠΑ. Θα πληρωθείς μόλις ο αγοραστής επιβεβαιώσει ότι όλα είναι εντάξει.

FAQ

Πώς γίνομαι προμηθευτής?

Από το website μας, επιλέξτε SELL HERE ή κατεβάστε την εφαρμογή μας σε AppStore ή PlayStore και επιλέξτε από την μπάρα στο κάτω μέρος το κουμπί SELL.

Αυτό το βήμα θα σας οδηγήσει στη σελίδα που μπορέιτε να εγγραφείτε, είτε με register, αν είναι η πρώτη σας φορά, είτε με login, αν έχετε ήδη εγγραφεί και απλώς θέλετε να συνδεθείτε. Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων εγγράφονται για πρώτη φορά με register, παρακαλώ επιλέξτε το κουτάκι “Vendor” στο user type και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Συμπληρώστε με τη σειρά που σας δίνονται το email και το password που θέλετε να θέσετε, το όνομα και το επώνυμο σας και το τηλέφωνό σας! Στα πεδία company name, store name και store url, απλώς βάλτε το όνομα σας ή το όνομα που θέλετε να δώσετε στο κατάστημα σας! Πατήστε REGISTER και περιμένετε να εγκριθεί η αίτησή σας! Αν είστε ήδη προμηθευτής (vendor), πατήστε LOGIN!

Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας, θα οδηγηθείτε στο λογαριαμό σας. Από εκεί πατήστε GO TO THE VENDOR DASHBOARD. Εκεί θα βρεθείτε στο περιβάλλον που μπορέιτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας και να ανεβάσετε προιόντα.

 • Στην κατηγορία Dashboard μπορείτε να δείτε την κίνηση και τα στατιστικά σας!
 • Στα Orders μπορέιτε να δέιτε τις παραγγελίες που έχει κάνει ο πελάτης σε εσάς αποκλειστικά, αλλά και το status τους!
 • Στα Payouts μπορέιτε να ρυθμίσετε το PayPal email πληρωμών σας! Υπενθυμίζουμε ότι χρησιμοποιούμε μόνο PayPal για την ασφάλεια των συναλλαγών!
 • Στα Settings μπορέιτε να συμπληρώσετε τυχόν επιπλέον στοιχεία που θα εμφανίζονται για εσάς και για να μπορεί να σας βρεί ο πελάτης!
 • Στο Profile σας (πάνω δεξιά), μπορέιτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του καταστήματος σας, μοναδική στο Off The Peg, για κάθε προμηθευτή! Φυσικά, μπορέιτε να διαμορφώσετε και τα settings σας, αλλά και να κάνετε Logout.

Πώς ανεβάζω προιόντα?

  Στην τελευταία σελίδα που αναφέραμε στο προηγούμενο ερώτημα, που είναι ο πίνακας ελέγχου σας, μπορέιτε να ανεβάσετε τα προιόντα σας!!Στο dashboard σας υπάρχει η επιλογή PRODUCTS → ADD NEW PRODUCT.

  1. Συμπληρώστε το όνομα που θα δώσετε στο προιόν σας (Product Name).
  2. Στην καρτέλα General γράψτε την τιμή που θέλετε να δώσετε στο προιόν σας! Αφήστε το sale price, το tax status και το tax class σε εμάς, δηλαδή μην τα πειράξετε! Αυτά καθορίζονται από τις πολιτικές του καταστήματος! Επίσης, την καρτέλα Inventory μην την πειράξετε καθόλου, θα ρυθμιστεί και αυτή από εμάς!
  3. Στην καρτέλα shipping, δώστε το βάρος (weight), το μήκος (length), το πλάτος (width) και το ύψος (height) του προιόντος σας. Αυτά χρειάζονται, κυρίως, για να κατανοήσει ο πελάτης τις πραγματικές διαστάσεις του προιόντος.
  4. Στην καρτέλα Attributes, επιλέξτε από τις ήδη υπάρχουσες ιδιότητες -Add Existing- τις ιδιότητες Manufacturer (Μάρκα), Χρώμα και Size (Μέγεθος) ή Shoe Size (Μέγεθος Παπουτσιού) ανάλογα αν έχετε ρούχο, αξεσουάρ, ή παπούτσι αντίστοιχα. Επιλέξτε αξία ιδιότητας (value) από τις ήδη υπάρχουσες ή create value αν δεν υπάρχει στις ήδη υπάρχουσες! Αυτό θα γίνει για κάθε ιδιότητα!
  5. Ανεβάστε από τη συσκευή σας μία κύρια PHOTO  στη MAIN PRODUCT IMAGE και όσες δευτερεύουσες επιθυμείτε στην PRODUCT GALLERY.
  6. Επιλέξτε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ προιόντος από τα Categories.
  7. Προσθέστε ένα Description (Περιγραφή) και ένα Short Descriprion (Σύντομη Περιγραφή) για το προιόν σας. Μπορέιτε, για παράδειγμα, να αναφέρετε τη σύνθεση του προιόντος σας.
  8. Πατήστε SEND NEW PRODUCT FOR REVIEW.

  Υπάρχει ένας μικρός χρόνος αναμονής μέχρι να εγκριθεί το προιόν σας και θα ενημερωθείτε μόλις ανέβει στο website και μπορέιέτε να το δείτε.

  Ποια είναι τα κριτήρια έγκρισης των προϊόντων μου?

  Αρχικά, όπως έχουμε πει στο Off The Peg γίνεται πώληση μόνο προϊόντων που είναι σε καλή κατάσταση. Αν έχουν σκισίματα ή σημαντικές παραμορφώσεις δεν τα πουλάμε.  Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν και θα να είστε σίγουροι ότι θα εγκριθείτε αμέσως!

  Πώς θα στείλω το προϊόν στον καταναλωτή?

  Παρακαλώ, να τοποθετήσετε το προϊόν σε ασφαλή συσκευασία.  Καλό είναι, όμως, να προσέξουμε τη συσκευασία μας, έτσι ώστε το προϊόν να φτάσει στον καταναλωτή σωστά. Επίσης, στείλτε το προιόν το γρηγορότερο δυνατό, καθώς αν ο πελάτης μείνει δυσαρεστημένος μπορεί να αφήσει κακή κριτική στο store σας. Έχετε στη διάθεσή σας 2 εργάσιμες ημέρες για να αποστείλετε το προιόν.  Στη συνέχεια κατεβάστε την εφαρμογή box now και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Επιλέξτε αποστολή δέματος και ακολουθήστε τα βήματα μέχρι την πληρωμή. Συνήθως τα δέματα είναι πολύ μικρά, επομένως θα πληρώσετε ένα ποσό αξίας 1,40 ευρώ για να αποσταλλεί στον καταναλωτή. Αυτό υπόκειται στην πολιτική του καταστήματος να παρέχει δωρεάν μεταφορικά! Αν ο πελάτης επιστρέψει το προιόν αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν και σε εσάς, καθώς θα αφαιρεθούν από το υπόλοιπο! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!! Επίσης, μπορέιτε να διαβάσετε τις πολιτικές μας στο κάτω μέρος του website!!

  Τι μπορώ να πουλήσω δεύτερο χέρι?

  Τα πάντα! Στο Off The Peg μπορείτε να πουλήσετε από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι beauty προιόντα (που δεν έχουν καταναλωθεί π.χ όχι στις κρέμες, μακιγιάζ, ναι σε εξοπλισμό για τα νύχια ή για τα μαλλιά κ.ο.κ) gadgets που δε χρειάζεστε και γενικά lifestyle προιόντα! Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση! Δείτε το μενού για να κατατοπιστείτε!

  Πώς πουλάω επώνυμα προιόντα?

  Για τα επώνυμα προιόντα, πρέπει για να περάσετε από το review, πρώτα να έχει γίνει authentication! Αυτό μπορεί να γίνει από εμάς με τη βοήθεια των απαραίτητων εξειδικευμένων και εγγεκριμένων υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε για να δούμε αν είναι αυθεντικά. Σε αυτήν την περίπτωση ίσως χρειαστεί να περίμενετε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να εγκριθεί η αίτησή σας. Η άλλη περίπτωση είναι να φωτογραφήσετε την απόδειξη του προιόντος και να την ανεβάσετε και αυτήν στα media σας! Τόσο απλά!

  Πώς τιμολογώ τα προιόντα μου?

  Για να τιμολογήσετε το προιόν που θέλετε να ανεβάσετε προς πώληση, πρέπει να συνυπολογίσετε την αρχική του τιμή και μόνο αυτήν, καθώς πωλούνται μόνο τα προιόντα που είναι σε καλή κατάσταση. Ένας γενικός κανόνας είναι να πωλήσετε το προιόν στο 30-50% της αρχικής του τιμής.  Αν πάλι δεν γνωρίζετε την αρχική τιμή του προιόντος σας, όπως για παράδειγμα στα αρκετά παλαιά vintage προιόντα, θα πρέπει να συνυπολογίσετε παραμέτρους όπως πόσο παλιό είναι το προιόν (η παλαιότητα εδώ είναι ανάλογη της αξίας του), πόσο επίκαιρο είναι ανάλογα με τις τάσεις, πόσο σπάνιο είναι και φυσικά τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο. Βεβαίως, η απόφαση είναι δική σας, απλώς αν αποσκοπείτε να γίνετε επιτυχημένος πωλητής στο Off The Peg, καλό είναι να είστε ελαστικός με τις τιμές σας και αληθείς με τις περιγραφές σας! P.S.: Την τελική τιμή του προιόντος σας θα επηρεάσει η κατάσταση SALE αν υπάρχει και τα εκπτωτικά κουπόνια του καταστήματος Off The Peg.

  Πότε θα πληρωθώ για την πώλησή μου?

  Ας υπολογίσουμε: Έχετε 2 εργάσιμες ημέρες να αποστείλλετε το προιόν. Η BOX NOW κάνει το μέγιστο 3 εργάσιμες ημέρες να στείλει το προιόν. Και ο πελάτης έχει στη διάθεση του 2 εργάσιμες ημέρες να αποφασίσει αν θα το κρατήσει. Σύνολο? 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.  Αυτό, γιατί υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του προιόντος από τον καταναλωτή. Επομένως, θα πληρωθείτε 7 εργάσιμες ημέρες μετά από την παραγγελία! Τέλος, στέλνουμε την πληρωμή με τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στο προφίλ σας από το dashboard σας.

  Πόσο θα πληρωθώ για την πώληση μου?

  Έως  90% των εσόδων (ΠΡΟΣΟΧΗ:επί των καθαρών εσόδων του καταστήματος και όχι των μικτών) καθαρά! Αυτό συμβαίνει γιατί για το Off The Peg  στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α και η προμήθεια POS, το οποίο χρεώνεται το Off The Peg, υπάρχει ένα ποσοστό που ανήκει στον Affiliate που πέτυχε την πώληση, και τέλος χρησιμοποιούνται κουπόνια εκπτώσεων από τον πελάτη προς εξαργύρωση! 

  Pin It on Pinterest

  #