tr?id=&ev=PageView&noscript=

Αναζωογονήστε τη ντουλάπα σας με ανακαινισμένη κομψότητα

Ανακαλύψτε την γοητεία των ανακατασκευασμένων ρούχων.

Ανακαλύψτε πώς η ανανεωμένη μόδα δεν αφορά μόνο το στυλ, αλλά και το θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και το πορτοφόλι σας.

Eco-Friendly

Cost-Effective

Unique Styles

Quality Assured

Τι σημαίνει 'Refurbished'?

Refurbished ρούχα αναφέρονται σε ενδύματα προηγούμενης ιδιοκτησίας που έχουν ανακατασκευαστεί στην αρχική τους κατάσταση ή και καλύτερη. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την επισκευή και μερικές φορές την αναβάθμιση για να ενισχυθεί η αξία του αντικειμένου.

Πλεονεκτήματα των Refurbished

Η επιλογή ανακαινισμένων ρούχων προωθεί την αειφορία με τον περιορισμό των αποβλήτων και της ζήτησης για νέους πόρους. Παρέχει επίσης στους καταναλωτές μόδα υψηλής ποιότητας σε κλάσμα του κόστους των καινούργιων αντικειμένων, καθιστώντας την οικονομική επιλογή για αυτούς που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον.

Sustainable Fashion

Η υιοθέτηση ανακυκλωμένων ρούχων βοηθά να αντιμετωπίσουμε τον κύκλο της γρήγορης μόδας, υποστηρίζοντας μια πιο βιώσιμη βιομηχανία μόδας που αξιολογεί τη μακροζωία και τις ηθικές πρακτικές παραγωγής.

Επίδραση Refurbished Clothing

Η επιλογή ανακατασκευασμένων προϊόντων αντί για νέα μπορεί σημαντικά να μειώσει τις εκπομπές αερίων του διοξειδίου του άνθρακα και να συμβάλει στον περιορισμό της περιβαλλοντικής επίδρασής σας.

75% Less Water

90% Reduced Carbon Emissions

50% Lower Chemical Use

80% Savings on Energy

Explore Sustainable Style

cropped image

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Προσφορά -15% με τη εγγραφή σας στο newsletter μας!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This